Sinds 1995

zet ik me als gemeenteraadslid in voor de Anzegemse gemeenschap. Op 1 januari 2012 kreeg ik de kans, met Claude Van Marcke als burgemeester, een schepenambt op te nemen. Als Schepen van Openbare Werken kon ik me ten dienste stellen van de Anzegemse bevolking. Kon ik veel ervaring opdoen en hielp ik mee aan een goed beleid.

Na het plotse overlijden van Claude heb ik de verantwoordelijkheid opgenomen om hem op te volgen als burgemeester. Sinds die dag ben ik burgemeester, 7 dagen op 7. Het is verantwoordelijkheid opnemen en durven beslissen. Vooral veel luisteren en ook kunnen zwijgen. De gewone mens is mijn vriend. Ik leerde van Claude veel mooie, belangrijke en goede dingen, inzicht in de vooruitgang, respect voor ieders mening, ook neen durven te zeggen... De voorbije 6 jaren hebben we, met het bestuur, veel goeds gerealiseerd. We voerden een eerlijk en open beleid. De financiële situatie van de gemeente Anzegem is sterk verbeterd, ondanks verschillende tegenslagen. We maakten van Anzegem een dynamische en leefbare gemeente.

Het kan nog beter: op onze lijst SAMENéén staan stuk voor stuk gemotiveerde mensen die aan het positief beleid verder willen werken. Daarom vraag ik graag uw steun voor elk van onze kandidaten.

Met mijn jarenlange ervaring wil ik de volgende 6 jaren opnieuw meewerken aan het bestuur, ten dienste staan van de bewoners van Anzegem. Daarom vraag ik uw stem op 14 oktober 2018.

Heel betrokken met de inwoners